netherlands_flags_flag_17041 (12K) united_kingdom_flags_flag_17079 (29K) germany_flags_flag_17001 (12K) indonesia_flags_flag_17013 (16K)
Over mij


Wie ben ik

Mijn naam is Marco van Bodegom Smith Ik ben 25 jaar actief met mensen bezig geweest als marktkoopman op jaarmarkten, braderieën, beurzen en weekmarkten. Altijd was er interesse voor de mens om ervan te leren, te delen, bewust te worden van wat en hoe het leven zich beweegt en hoe het in elkaar steekt / zit / werkt.

Door in de tijd een frontale aanrijding te hebben gehad, wat in eerste instantie mee leek te vallen, raakte ik steeds verder uit balans en langzaam ging het achteruit. Allerlei klachten en symptomen deden zich op en reguliere artsen / geneeswijzen konden mij geen hulp bieden. Was hard op zoek naar iets of iemand die me kon helpen (als je naar iets opzoek bent, is datgene ook opzoek naar jou). Gelukkig heb ik iemand gevonden die me doorverwees naar Eric van Schijndel, van het Nederlands centrum voor Energetische Geneeswijze (NCEG.nl) Door deze energetische en orthomoleculaire behandelingen, ben ik weer in balans gekomen.

Eindelijk kreeg ik na jaren direct een diagnose:

  • Fluctuerende bloedsuikerspiegel
  • Sluimerende virussen
  • Verkeerde bacterie in de darmen


Door deze diagnose begreep ik waarom ik strompelend door het leven ging en niet vooruit kon komen.

Na de diagnose kreeg ik de juiste uitgebalanceerde, goed samengestelde supplementen en kon ik na 2 weken weer sporten. Na een maand was ik zo goed als de oude of beter gezegd: "Ik voelde me weer als nieuw".

Ook nadat mijn vrouw de diagnose refluxziekte (klep maagdarmkanaal werkt niet, waardoor er maagzuur omhoog komt) van de specialist kreeg en voor de rest van haar leven maagzuurremmers moest slikken, ben ik direct naar Eric van Schijndel gegaan en het verhaal uitgelegd.

Ook zij kon met de juiste supplementen geholpen worden. Zo werkte de refluxklep na een week weer naar behoren en hoefde zij niet meer die gevaarlijke maagzuurremmers te slikken.

Deze ervaringen hebben ertoe geleid dat ik de cursus "Passie naar Professie" complementare alternatieve geneeswijze ben gaan volgen, bij het Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen. Daarnaast ben ik ook de daarop aansluitende opleiding "Master of the Matrix" Multidimensionale Kinesiologie met Integrale Inventarisatie en Therapie met succes gevolgd.

Deze vorm van behandelen is 1 van de laatste ontwikkelingen, waarmee doeltreffend de oorzaak achter de klacht achterhaald en opgelost kan worden.


Foto 004 (47K)